Din håndværkerguide

Introduktion

Blå billy bog

Få guiden som e-bog

Jeg accepterer Billys betingelser for opbevaring af personoplysninger

Hej håndværkere

Hvorfor blev du håndværker? Var det for at sidde med projektstyring og lave regnskab? Var det for at udarbejde tilbud og registrere tid, eller for at sætte dig ind i, hvordan du bedst muligt afskriver din firmabil? Nej, vel? Vi ved, at det derimod handler om at bruge sine hænder, bygge noget fra bunden og arbejde med sit håndværk.

Derfor har vi lavet Håndværkerguiden, så du kan få et overblik over, hvordan du kommer af med de administrative byrder. Så er du selvstændig håndværker, eller overvejer du at blive det, så tag lige et kig på de næste sider og find ud af, hvor du enten kan spare nogle penge eller slippe for noget administration.

Idéen med guiden er at gøre det lettere at være selvstændig håndværker. Derfor er guiden også skrevet så enkelt og letlæselig som muligt.

God fornøjelse!

Billy Regnskabsprogram og laptop frontpage billede

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du får gratis support alle ugens 7 dage på både mail, telefon og chat.