Din håndværkerguide

Sags- og ordrestyring

Blå billy bog

Få guiden som e-bog

Jeg accepterer Billys betingelser for opbevaring af personoplysninger

Mange håndværksvirksomheder oplever, at de ikke har overblik over virksomhedens indkøb eller over medarbejdernes forbrug af timer og materialer – grundlæggende mangler mange overblikket over virksomhedens drift.

Når overblikket mangler, påvirker det umiddelbart medarbejdernes og virksomhedens effektivitet, og i sidste ende kommer det manglende overblik og ineffektiviteten til at koste virksomheden og dens ejere penge – mange penge.

Elektronisk sagsstyring gør den normale, papirtunge administration meget lettere og langt mere effektiv, og samtidig mindsker det risikoen for, at man ikke får registreret alle materialer og det korrekte antal samt de brugte timer. Samtidig kan du anvende dine egne kvalitetsdokumenter.

Med andre ord er elektronisk sagsstyring, at man kan samle, registrere og skrive timer og materialer, når man står på pladsen – og ikke flere dage efter, når man har glemt halvdelen.

Ordre og tilbud kan oprettes enten på kontoret som en del af planlægningen af medarbejdernes tid – eller af den enkelte medarbejder, mens vedkommende er ”i marken”. Medarbejderne kan være virksomhedens bedste sælgere.

Registrer tid og materialer, mens du laver arbejdet, og lad kunden betale for din tid. Samtidig kan du være sikker på, at du husker at få registreret alt, der skal faktureres til kunden.

Foto-dokumentation, tegninger m.v. placeres på den enkelte sag. Så har du altid overblik over dokumentationen på den enkelte sag, og den kan deles med kunden som bevis for opgavens udførelse. Sendes dokumentationen sammen med fakturaen umiddelbart efter arbejdets færdiggørelse, er der ofte ingen indsigelser til den udførte opgaves kvalitet eller eventuelle mangler.

I Minuba sagsstyring følger dine registreringer den enkelte sag – fra tilbud til faktura – så du igennem hele forløbet har overblik over handlinger, hændelser og medarbejdernes noter.

Fakturer, så snart opgaven er færdig, og undlad at være bank for dine kunder. Med Minubas elektroniske sagsstyring kan virksomheder fakturere afsluttede opgaver, når den anvendte tid og de anvendte materialer er registreret, og mens medarbejderne sidder hos kunden.

Minuba tilbyder råd om og vejledning i, hvordan du anvender systemet, så der skabes en markant overbliks- og effektivitetsforbedring i din virksomhed.

Både salgs- og købsfakturaer sendes direkte til Billy, så de er klar til bogføring, hvilket igen sparer virksomheden for besværlige arbejdsgange og unødigt tidsforbrug.

Ledelsesoverblik. Her tager du ”temperaturen” på virksomhedens økonomiske situation fra dag til dag. Derved har du lynhurtigt overblik over virksomhedens drift og over, hvordan ordrebogen ser ud nu og frem i tiden.

Samtidig kan du se, hvor mange og hvor store sager der er klar til fakturering, så du selv kan være med til at påvirke din likviditet i positiv retning.

Fordelen for dig som håndværker eller servicevirksomhed er overblikket, den øgede effektivitet og den forbedrede likviditet. Overblikket får både den enkelte medarbejder, administrationen og virksomhedens ledelse.

Mere information får du ved at ringe på 70 70 20 37 eller ved at skrive til info@minuba.dk.

Billy Regnskabsprogram og laptop frontpage billede

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du får gratis support alle ugens 7 dage på både mail, telefon og chat.