Hvad er en investering?

Kort fortalt er en investering en omdirigering af ressourcer, som man investerer penge eller tid i, i håb om at det vil give fordele i fremtiden. Dette kan være ved at købe en ejerlejlighed til fire millioner kroner, i håb om, at når man i fremtiden skal sælge den, at den kan sælges for seks millioner.

Inden man fortager en investering, er det en god ide at fortage en grundig analyse. Hvis man for eksempel skal købe en lejlighed til fire millioner kroner, kan man se på hvordan ejendomsværdien i området har ændret sig i løbet af årene. Det er dog stadig muligt for en investering at slå fejl, og det vil man så derefter kalde en dårlig investering.

Det fungerer typisk således, at hvis man vil vinde meget på sin investering, så er der en stor risiko involveret. Hvorimod hvis en investering er mere sikker, så vil den typisk ligeledes kun give et relativ lille afkast.

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du får gratis support alle ugens 7 dage på både mail, telefon og chat.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Billy regnskabsprogram crying logoBilly regnskabsprogram logoBilly regnskabsprogram happy logo

Billy Regnskabsprogram og laptop frontpage billede

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du kan få support alle ugens 7 dage både på mail, telefon og chat.