Alt hvad selvstændige
har brug for

Billys funktioner gør regnskab sjovt. Få fakturamodul gratis,
eller prøv hele programmet i 30 dage.

Bankafstemning

Det er vigtigt, at din bank er afstemt med dit regnskab, så de altid stemmer overens. Og med Billy kan du let afstemme din bank, så dit regnskab altid er opdateret og korrekt.

Let import af kontoudtog

Når du afstemmer din bank med dit regnskab, skal du blot uploade en CSV-fil med dit kontoudtog fra banken, og så er du hurtigt i gang. I langt de fleste netbanker kan du downloade og eksportere dit kontoudtog som CSV-fil.

Automatisk matching

Idet du uploader en CSV-fil vil banksynkroniseringen identificere og matche dine bankposter og regnskabsposter med hinanden. Skulle der være beløb, som ikke stemmer overens, kan du matche dem manuelt uden besvær, og du kan desuden sortere i dine posteringer, så du nemt kan finde de posteringer, du søger.

Drag and drop matching

Når du skal matche dine bankposter med dine fakturaer, regninger og betalinger, kan du bruge den ultralette drag and drop-funktion. Funktionen er intuitiv og sparer dig tid.

Ret nemt differencer

Hvis du oplever en difference i din afstemning, fordi du har glemt at indtaste en regning eller oprette en faktura i dit regnskab, kan du anvende banksynkroniseringens smarte genveje til nemt og hurtigt at lave disse uden at skulle forlade bankafstemningen.

Effektiv afstemning

Når du afstemmer en ubetalt faktura, bliver den automatisk markeret som betalt i dit regnskab, så du ikke har nogen hængepartier.

Automatisk Bankintegration

Med Billy Premium kan du gratis integrere dit regnskab med din bank gennem vores bankintegration, så alle dine posteringer i banken automatisk bliver uploadet til dit regnskab i Billy. Det vil sige, at du slipper for at logge ind i din netbank og eksportere CSV-filerne manuelt for efterfølgende at importere dem til regnskabet. Det betyder også, at du undgår at importere dubletter og dermed lave unødvendige fejl.