Bankkonto

Når du skal afstemme dit regnskab, er bankkontoen det første, du skal kigge på. Det skal du, fordi det er alfa og omega, at dine bankkonti stemmer på kroner og ører. Det betyder, at det tal, der står på din Billy-bankkonto, skal matche 100% med din konto i banken.

Blå billy bog

Få guiden som e-bog

Jeg accepterer Billys betingelser for opbevaring af personoplysninger
broom

På den måde sikrer du, at din bogføring er korrekt, og du er ét skridt nærmere at indberette den korrekte moms og levere et færdigt regnskab.

Du kan afstemme dine bankkonti på et par forskellige måder, men den mest almindelige måde er, at du laver et udtræk fra din bankkonto og matcher udtrækket op imod din bogføring i Billy. Hvis du opdager, at der er en dato, hvor bankkontoen ikke stemmer med din bogføring, har du enten glemt at bogføre en postering eller bogført forkert.

broom

Du retter eventuelle fejl ved at oprette en regning, faktura eller kassekladdepostering indtil, at banken stemmer på kroner og ører.

I Billy finder du din bankkonto ved at gå til regnskab > bankkonti.

Tjek din bankkonto Tjek din bankkonto

Hvis du gerne vil have posteringerne fra Billy ud i et Excel-ark, skal du gå til regnskab > kontoplan > vælg bankkontoen > sæt dato intervallet > klik eksportér.

Når du henter udtrækket fra din bank, bør det minde om dette.

Tjek din bankkonto Tjek din bankkonto

Du kan også vælge at bruge Billy Banksynkronisering til at afstemme din Billy-bankkonto med din konto i banken.

Du kan læse mere om, hvordan du bruger banksynkroniseringen i Billy her.

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du får gratis support alle ugens 7 dage på både mail, telefon og chat.