Skabelon til forretningsplan

Toke Kruse

Introduktion

Blå billy bog

Få guiden som e-bog

Jeg accepterer Billys betingelser for opbevaring af personoplysninger

Mit navn er Toke Kruse. Jeg har stiftet Billy, der udbyder et revolutionerende regnskabsprogram specielt til små virksomheder. Mit team og jeg er store tilhængere af mindre virksomheder, og vi er glade for at kunne tilbyde denne forretningsplan-skabelon helt gratis til spirende iværksættere, freelancers samt ejere af mindre virksomheder og deres managers. Vi håber, at denne skabelon vil være et stærkt redskab i udarbejdelsen af en ny forretningsplan, eller når din nuværende forretningsplan skal finjusteres.

Hver gang jeg har kastet mig ud i at opstarte en ny virksomhed, har jeg forsøgt at finde en helt enkel forretningsplan-skabelon, men jeg har aldrig fundet en, der var præsenteret på en overskuelig måde og samtidig indeholdt alt det, man skal bruge. Så til sidst besluttede jeg at lave min egen. Her er den! Og den er din, helt gratis.

Gennem de sidste 12 år har jeg startet mere end 10 virksomheder. Sidste skud på stammen og samtidig også mit hjertebarn, er Billy. Hvis du vil vide mere om virksomheden, eller om mig, så kig forbi www.tokekruse.dk.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke og du skal være velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for et godt råd eller har forslag - og selvfølgelig også hvis du vil have dig et regnskabsprogram, der giver dig kontrol over dine nøgletal.

Billy Regnskabsprogram og laptop frontpage billede

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du får gratis support alle ugens 7 dage på både mail, telefon og chat.