Skabelon til forretningsplan

Toke Kruse

Teamet

Blå billy bog

Få guiden som e-bog

Jeg accepterer Billys betingelser for opbevaring af personoplysninger

Det team, der får til opgave at realisere den nye virksomheds vision, fortjener en helt særlig plads i forretningsplanen.

Her har den, der laver planen, mulighed for at fremhæve medarbejdernes erfaringer og hvordan hver person tilføjer værdi til den virksomhedsmodel, der er ved at komme til verden. Hvis fx virksomhedsejeren er uddannet fra en velrenommeret business school eller har flere års erfaring fra en relevant branche, så er det her, disse oplysninger virkelig skal fremhæves.

En måde at gøre dette på, er ved at lave en biografi om hver person i teamet. Her bør man nævne relevant erfaring samt faglige resultater eller andre præstationer, der tilføjer virksomheden værdi. Når teamets biografier er lavet, bør man optegne en organisationsplan, der tydeligt viser rapporterings-strukturen. Man bør lægge mest vægt på grund-læggerens eller den visionæres biografi, da det er herfra visionen bag virksomheden udspringer, samtidig med at man her har mulighed for at opbygge tillid til denne persons evner, erfaring og drivkraft og skabe tiltro til projektets potentiale for succes. Andre nøglepersoner kan også fremhæves, fx medlemmer af bestyrelsen eller et advisory board, tekniske eller kreative superstjerner, osv. Her bør man nævne deres baggrund, hvordan de bidrager til projektets udvikling og hvilke roller de spiller i selve virksomheden.

Billy Regnskabsprogram og laptop frontpage billede

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du får gratis support alle ugens 7 dage på både mail, telefon og chat.