Alt hvad selvstændige har brug for

Billys funktioner gør regnskab sjovt. Få fakturamodul gratis, eller prøv hele programmet i 30 dage.

Prøv gratis i 30 dage

Banksynkronisering, der sparer din tid

Afstem din bank med dit regnskabsprogram

Det er vigtigt, at din bank er synkroniseret med dit regnskabsprogram, så de altid stemmer overens. Med Billy kan du let synkronisere din bank med dit regnskabsprogram, så dit regnskab altid er up to date. I andre regnskabsprogrammer kalder de det bankafstemning, men det synes vi er upræcist, så vi kalder det synkronisering.

Banksynkronisering

Let import og eksport

Importer let kontoudtog fra din bank, så du ikke skal betale en bogholder for at gøre det. I langt de fleste netbanker kan du downloade dit kontoudtog som en CSV-fil.

Automatisk matching

Idet du uploader din CSV-fil vil banksynkroniseringen identificere din bankposter og regnskabsposter med hinanden. Skulle der være beløb, som ikke stemmer overens, kan du manuelt matche disse.

Match bankposter

Brug den ultralette ’drag and drop’-funktion til at matche dine bankposter med dine fakturaer, regninger og betalinger. En unik funktion, der sparer dig tid.

Genveje

Har du glemt at indtaste en regning eller at oprette en faktura, kan du anvende den smarte genvej og gå direkte til banksynkronisering, hvor du kan indtaste oplysningerne.

Ret-selv

Hvis der er differencer i dit regnskab, kan du let vælge dette, og fakturaen vil stadig stå som ubetalt med det resterende beløb.

Effektiv synkronisering

Denne smarte funktion tillader dig at synkronisere en ubetalt faktura, så du ikke har nogen hængepartier. Ved synkroniseringen bliver fakturaen automatisk markeret som betalt.