Nedgradér dit Premium-abonnement

Billy regnskabsprogram forfatter Billy regnskabsprogram forfatter

Anders Brasholt Ørbæk

13. januar 2020

Hvis du har brugt vores Premium-abonnement og gerne vil nedgradere til vores basic abonnement, skal du være opmærksom på nogle få ændringer.

Hvis du har nået posteringsgrænsen på 500 posteringer, kan du tilkøbe et tillægsmodul til 85 kr./md., som giver dig ubegrænsede posteringer. Når du nedgraderer til Basic-abonnementet, er det nemlig ikke længere muligt at have ubegrænsede posteringer.

Det næste du skal være opmærksom på er, at du ikke længere kan få overført dine integrationer til Billy. Denne funktion bliver fjernet, når du nedgraderer til et Basic-abonnement.

Hvis du har tilknyttet én eller flere brugere til din Billy-konto, skal disse fjernes, når du nedgraderer til basic.

Sådan nedgraderer du dit abonnement til basic:

  • Tryk på Indstillinger (vist som en møtrik)

  • Vælg Abonnement

Vælg abonnement i Billy
  • Derefter kommer du ind på en ny side, hvor du kan se dit nuværende abonnement. Tryk på Skift abonnement
Skift abonnement i Billy
  • Derefter finder du feltet Nedgradér til basic
Nedgradér til basic i Billy

Selvom du nedgraderer til et Basic-abonnement betyder det ikke, at du skal undvære alle de funktioner, der er på Premium-abonnementet. Du har nemlig mulighed for at tilkøbe forskellige tillægsmoduler. Se de forskellige tilkøbsmoduler nedenfor.

Ubegrænsede posteringer: 85 kr./md.

Ekstra bruger: 55 kr./md.

Årsafslutning: 1.945 kr.

Læs om, hvad en postering er her

Fjern bruger eller slet adgangsnøgler:

Hvis du er i tvivl om, hvordan du fjerner en bruger eller sletter dine adgangsnøgler, kan du følge guiden nedenfor.

  • Start med at trykke ind på RegnskabAdgangsnøgler
  • Derefter finder du den adgangsnøgle, du gerne vil slette, holder musen hen over og trykker Slet

Fjern brugeradgang:

  • Klik på RegnskabBrugere

  • Når du har klikket på Brugere, kommer du ind på en ny side, hvor du kan se hvilke brugere, du har tilføjet. Herefter holder du musen hen over den bruger, du ønsker at fjerne, og trykker derefter på Slet