Fakturering af arbejde på timebasis

Oliver Storm Pallesen

15. april 2014

Hvis du sælger timebaserede ydelser, er denne artikel lige noget for dig! Vi viser her et eksempel med hvordan du opretter et produkt med en times foredrag og hvordan du opretter en faktura når der er afholdt et foredrag på 3 timer.

Oprettelse af en times arbejdsydelse som et produkt

For at gøre det nemmere at sælge en times ydelse, kan du med fordel oprette en time af din arbejdsydelse som et produkt.

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Produkter
  • Klik Opret produkt
Fakturaring af timer
  • Skriv navn
  • Vælg indtægtskategorien Salg
  • Vælg momssatsen Normalt salg af ydelser
  • Skriv prisen
  • Ved at klikke på Upload billede vil billedet blive vist på din faktura.
  • Klik Gem produkt
Fakturaring af timer

Oprettelse af faktura

• Vælg Faktura
  • Klik Opret faktura
Fakturaring af timer
  • Vælg kunden
  • Vælg den ydelse, du lige har lavet.
  • Det anbefales at skrive en beskrivelse med fx angivelse af den dato, ydelsen er blevet leveret.
  • Vælg hvor mange antal (timer).
  • Klik på Tilføj linje hvis du har solgt flere ydelser til samme kunde.
  • Indskriv det samme igen bare med en anden dato i beskrivelsen.
  • Vælg dato & betalingsfrist
  • Klik Godkend
Fakturaring af timer
  • Fakturaen ser således ud:
Fakturaring af timer
  • Sådan laver du en faktura, når din ydelse bliver betalt pr. time.

Klik her for at se, hvordan du opretter en regning.