Alt hvad selvstændige
har brug for

Billys funktioner gør regnskab sjovt. Få fakturamodul gratis,
eller prøv hele programmet i 30 dage.

Brugervenlighed

Det kan være svært at sætte ord på, hvad brugervenlighed er. Men her har du alligevel en liste over nogle af de små funktioner, som gør det lettere og hurtigere at arbejde med dit regnskab i Billy.

Påminder dig om at gemme

Hvis du ved en fejl kommer til at navigere væk fra en side i dit regnskab, hvor du har indtastet vigtig data, som ikke er gemt, beder programmet dig om at bekræfte, at du vil navigere væk fra siden. På den måde undgår du at miste data, hvis du ved en fejl kommer til at navigere væk fra en side.

Hurtige loadtider

Det tager normalt 100-200 millisekunder at hente Billy i din browser. Derefter skal der kun hentes data fra serveren, hvilket gør det nemt og hurtigt at navigere rundt i programmet.

Nem import af filer

Når du skal importere en fil til dit regnskab, kan bruge drag and drop-funktionen, hvor du let kan trække en fil fra skrivebordet på din computer ind i dit regnskab.

Optimeret til touch

Billy er naturligvis optimeret til touch, så dit regnskab også virker på din tablet.

Søg og find

Med søgefunktionen i Billy kan du søge på alt. Det gør det nemt at finde kontakter, fakturaer, regninger, konti, produkter og meget mere.

Sprog

Du kan indstille Billy til både at være på dansk og engelsk.

Personlig tilpasning

Du kan tilpasse Billy, så det passer til din smag og din arbejdsgang. Du kan let tilpasse sidemenuen, som du vil ved at vælge, hvilke links der skal være synlige. Derudover kan du vælge en lang række farvetemaer.

Integrationer

Billy integrerer til en lang række andre programmer, som du også bruger til dagligt i din virksomhed. Med en af vores mange integrationer kan du eksempelvis automatisk bogføre løn fra dit lønsystem, ordrer fra din webshop og meget mere direkte i dit regnskab i Billy. Du kan se alle vores integrationer i vores App Store.

Supportvideoer

Vi har integreret supportvideoer overalt i vores regnskabsprogram, så du har nem adgang til mere udførlige forklaringer af, hvordan du bogfører i Billy.

Nem adgang til support

Du kan skrive til vores support i chatten overalt i programmet og på vores site. Så kan du altid let få fat på os, hvis du har behov for svar eller rådgivning.

Giv revisor eller kollegaer adgang

Har du en revisor, kan du give vedkommende gratis adgang til dit regnskab. Du kan også invitere dine kollegaer til at se regnskabet og lave bogføring. Faktisk er der ingen begrænsninger for, hvor mange du kan dele Billy med - uden det koster ekstra.