Alt hvad selvstændige
har brug for

Billys funktioner gør regnskab sjovt. Få fakturamodul gratis,
eller prøv hele programmet i 30 dage.

Sikkerheden i top

Serverne som vi anvender i Billy har forskellige tidszoner. Det giver driftsikkerhed, og så er programmet hurtigt, uanset om du bruger det i Danmark eller i udlandet.

SSL-sikkerhed som i din netbank

Al kommunikation mellem dig og dit regnskab i Billy er krypteret, så dine informationer ikke aflyttes undervejs. Når du befinder dig på billy.dk, kan du oppe i din internetbrowsers adresselinje se en hængelås eller teksten 'https' i grønt. Det betyder, at din forbindelse til Billy er sikret med SSL, som står for Secure Socket Layer, der er den eneste industristandard for kryptering af hjemmesider. Det er den samme teknologi, der bruges, når du benytter dig af din netbank, NemID og lignende.

Amazon Web Service

Billy kører på finanstilsynsgodkendte servere hos Amazon Web Services (AWS). Det betyder, at serverprocedurerne, der kører hos Billy, er efter den højeste standard på lige fod med andre finansielle ydelser på internettet. Serverne er certificerede til brug af blandt andet økonomiprogrammer, har ISO 27001-certifikat og følger alle standarder for SAS 70 Type II. Læs mere på Amazon Web Services her.

Automatisk backup

Billys servere er opsat på en sådan måde, at alle dine data ligger sikret i flere kopier. Hvis en server skulle gå i stå, står der straks en anden server klar til at tage over uden nogen form for tab af data. Billy tager også automatisk backup flere gange i døgnet. Du kan også selv tage backup når som helst. Skulle du selv ønske en backup af dine bilag lokalt på din computer, kan du også få det. Når du er logget ind, har du mulighed for selv at hente alle dine bilag ned som en backup, ligesom du kan tage en fuldstændig backup af dit regnskab.

Billy support

Vores rådgivere har ikke adgang til dine data med mindre, at du som bruger personligt giver dem tilladelse til det. Denne tilladelse kan til hver en tid trækkes tilbage. Har du brug for yderligere information, kan du kontakte vores dataansvarlige på michael.hvid@billy.dk