Alt hvad selvstændige har brug for

Billys funktioner gør regnskab sjovt. Få fakturamodul gratis, eller prøv hele programmet i 30 dage.

Prøv gratis i 30 dage

Sikkerhed

Sikkerheden er i top

Billy ApS har servere i forskellige tidszoner, så du er bedst sikret, og så regnskabsprogrammet er hurtigt, uanset om du er i Danmark eller i udlandet.

SSL-sikkerhed som i din netbank

Al kommunikation mellem dig og Billy er krypteret, så dine informationer ikke aflyttes undervejs. Når du befinder dig på billy.dk, kan du oppe i din internet-browsers adresselinje se en hængelås eller teksten 'https' i grønt. Dette betyder, at din forbindelse til Billy er sikret med SSL, som står for Secure Socket Layer og er den eneste industristandard for kryptering af hjemmesider. Det er den samme teknologi, der bruges, når du benytter dig af din netbank, NemID o.l.

Amazon Web Service

Billy kører på Finanstilsynsgodkendte servere hos Amazon Web Services (AWS). Det betyder, at serverprocedurerne, der kører hos Billy, er efter den højeste standard, på lige fod med andre finansielle ydelser på internettet. Serverne er såkaldt certificerede til brug af bl.a. økonomiprogrammer, har ISO 27001-certifikat og følger alle standarder for SAS 70 Type II. Læs mere på Amazon Web Services her (http://aws.amazon.com/security/# certifications). Foruden AWS har vi servere hos Netgroup i Danmark med en lignende sikkerhed, der inkluderer blandt andet RS3402 Compliance og ISAE3402-erklæring. De geografisk adskilte datacentre er opbygget efter kravene til Tier-3 infrastruktur. Datacentrene revideres årligt af et eksternt revisionsfirma (PWC) i henhold til revisionsstandard RS3402 med ISO21.001 som referenceramme, hvilket hører under brancheforeningen BFIH

Automatisk backup

Billys servere er opsat på en sådan måde, at alle dine data ligger sikret i flere kopier. Hvis en server skulle gå i stå, står der straks en anden server klar til at tage over, uden nogen form for tabt data. Billy tager også automatisk backup flere gange i døgnet. Du kan også selv tage backup når som helst. Skulle du selv ønske en backup af dine bilag lokalt på din computer, kan du også få det. Når du er logget ind, har du mulighed for selv at hente alle dine bilag ned som en backup. Senere på året vil det blive muligt at lave en fuldstændig backup af hele dit regnskab.

Billy Hjælpecenter

Vores rådgivere har ikke adgang til dine data med mindre, at du som bruger personligt giver dem tilladelse til det. Denne adgang kan til hver en tid fjernes igen. Har du brug for yderligere information, kan du kontakte data-ansvarlig jonas@billy.dk